Министърът на туризма, Зарица Динкова, отбеляза значението на партньорството между общините и

...
Министърът на туризма, Зарица Динкова, отбеляза значението на партньорството между общините и
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Партньорството с общините е важно за привличане на туристи

Министърът на туризма, Зарица Динкова, отбеляза значението на партньорството сред общините и държавните институции за рекламата на Черноморските общини, като акцентира, че това съдействие съставлява добавена стойност към туристическата промяна. През последните месеци се следи скок в ранните записвания, което е резултат от рекламните старания и стимулирането на туроператорите да показват и разпространяват България като туристическа дестинация. Това съобщи министърът на туризма пред  Би Ти Ви.

 

Министърът означи сполучливата реакция на страната по време на споровете в Израел, като акцентира, че бързото пренасочване на рекламата към прилежащите страни докара до повишен интерес към България. Освен това, рекламните акции във Англия, употребяващи цифров маркетинг и телевизионни реклами в каналите Channel 4 и BBC, способстват за положителни резултати.

 

Министърът разкри и самодейността си за среща с кмета на Бургас и концесионера на локалното летище, където са били разисквани въпроси, свързани с идния ремонт на летището. Подчерта се значимостта от балансиране на бизнес и пазарни ползи с ползите на вложителите и локалните управляващи, като задачата беше подкрепяне на локалната общественост.

 

Министърът Динкова постави акцент и върху потреблението на другите стратегии, предоставяни от Европейския съюз, като акцентира опциите за туризма да заеме по-значимо място в Европа. Това беше очебийно и по време на срещата на министрите от Европейски Съюз в Брюксел, където беше изразен зов за поддръжка на туризма на европейско равнище.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР